Mirë se erdhët

Resort unik. Eksplorime nën ujore. Aventura peshkimi. Këtu, në plazhin e Dhermiut,
çdo ditë është emocionuese. Do ta dashuroni këtë vend, po aq sa ne.

Rezervo tani Lexo kushtet

Zhgjidhni paketën perfekte

Title

çift/person shtesë

 • 1 Maj - 31 Maj
 • 1 Qershor - 17 Qershor
 • 18 Qershor - 12 Korrik
 • 13 Korrik - 2 Shtator
 • 3 Shtator - 20 Shtator
 • 21 Shtator- deri në fund

mëngjes

çifti


 • 40€
 • 60€
 • 80€
 • 120€
 • 60€
 • 40€

Shikoni se si është në Drymnades Inn...

Në Dhërmi është super! Mirë se erdhët në hotelin më të mirë të jugut në Shqipëri ose më mirë, në vet Dhërmiun. Kjo video ju tregon më tepër mbi plazhin e Dhërmiut dhe resortin tonë.